12 juni 2013 Ardglass - Reisverslag uit Ardglass, Verenigd Koninkrijk van Low Land Lady - WaarBenJij.nu 12 juni 2013 Ardglass - Reisverslag uit Ardglass, Verenigd Koninkrijk van Low Land Lady - WaarBenJij.nu

12 juni 2013 Ardglass

Blijf op de hoogte en volg Low Land Lady

12 Juni 2013 | Verenigd Koninkrijk, Ardglass

Waar is de beloofde wind? Het is windstil en de zon schijnt als we wakker worden. Windguru is totaal veranderd. Dit is wel een zeilbare dag. Wat doen we? Vertrekken we alsnog of blijven we?
Gerrit zoekt het uit. We blijven omdat we als we nu vertrekken de hele route stroom tegen hebben en pas om half negen in de volgende haven aankomen.
Wassen, boodschappen, verhaaltjes bijwerken, foto’s uploaden als dat lukt, vaarplan voor de komende 2 weken maken, Catan en een filmpje. Genoeg te doen op zo’n dag.
Het dorpje heeft meerdere kasteel ruines. Een van de oude kastelen is gerestaureerd en fungeert nu als bejaardenhuis. Leuk gedaan.
Vanaf de heuvel kunnen we Isle of Man zien. Door de laag hangende bewolking konden we daar gisteren niets van zien.