30 mei 2013 Kilm. Q fietstocht naar Tacumshin Lake - Reisverslag uit Kilmore Quay, Ierland van Low Land Lady - WaarBenJij.nu 30 mei 2013 Kilm. Q fietstocht naar Tacumshin Lake - Reisverslag uit Kilmore Quay, Ierland van Low Land Lady - WaarBenJij.nu

30 mei 2013 Kilm. Q fietstocht naar Tacumshin Lake

Blijf op de hoogte en volg Low Land Lady

30 Mei 2013 | Ierland, Kilmore Quay

De cadeautjes van vandaag: Het is prachtig weer (alweer), het waait een beetje hard (alweer Bft 5 á 6 uit het noorden), een zeehond in de haven, afrekenen met de hulphavenmeester en daardoor € 30 minder moeten betalen, een heerlijke fietstocht naar een meer dat geen meer is maar volgegroeid is met riet, een middeleeuwse toren die geen ruïne is maar door een Amerikaan verbouwd wordt tot woonverblijf en waar we van de bouwvakker even in mogen kijken, een vogel die anders over zijn of een Amerikaans woonverblijf denkt en de wastafel een andere bestemming heeft gegeven, ook nu weer geen enkele geopende pub op onze route en een rietdekker aan het werk zien en eindigen met 25 graden.
Toch leuk 3x zo’n fietstochtje van een kilometer of 20 á 25. Deze laatste fietstocht hebben we wel van weggetje tot weggetje bijgehouden.

• 02 Juni 2013 - 15:39

Birgit En Cor:

hiep hiep hoera, Marja en Gerrit 25 jaar!!!
    We waren er getuige van, en we mogen dat nog steeds zijn. We denken deze dag nog wat meer aan jullie dan op andere dagen, en we toosten op jullie geluk en op een geweldige en veilige zeiltocht!
    Nog een hele fijne dag en mooi weer en geniet van alles.

Birgit en Cor