3 mei 2013 Cowes op Wight - Reisverslag uit Cowes, Verenigd Koninkrijk van Low Land Lady - WaarBenJij.nu 3 mei 2013 Cowes op Wight - Reisverslag uit Cowes, Verenigd Koninkrijk van Low Land Lady - WaarBenJij.nu

3 mei 2013 Cowes op Wight

Blijf op de hoogte en volg Low Land Lady

03 Mei 2013 | Verenigd Koninkrijk, Cowes

Stralend mooi weer en de wind laat op zich wachten. Op Windguru zien we dat de harde wind pas later komt dan we eerst verwacht hadden. De harde wind komt pas morgen, dat wordt dan de eerste verwaai dag.
We benutten de vrije dag om alle was te doen, de verhaaltjes bij te werken en van de zon te genieten. Omdat we al eerder op Wight zijn geweest hebben niet zo veel behoefte om de fietsjes uit te pakken of een lange wandeling te maken. We zijn vooral aan rust toe.
Tegen 14.00 uur begint de wind aan te trekken. Het is daardoor te koud om in de zon te blijven zitten. Gerrit maakt zijn examen nakijkwerk voor het NCOI af en ik lees een boek op de E-reader, ideaal zo’n apparaatje als je zoals ik ongeveer 1 boek per dag leest.
Als we weggaan om buiten de deur te eten zien we dat er op de overkant van de riveer brand woedt. Gelukkig staat de wind de andere kant op. In de winkelstraat bewonderen we een art nouveau pand en klok. We eten crispy duck bij de China China, heerlijk! Filmpje en bijtijds naar bed, saai he.