19 april 2013 Colijnsplaat - Reisverslag uit Colijnsplaat, Nederland van Low Land Lady - WaarBenJij.nu 19 april 2013 Colijnsplaat - Reisverslag uit Colijnsplaat, Nederland van Low Land Lady - WaarBenJij.nu

19 april 2013 Colijnsplaat

Blijf op de hoogte en volg Low Land Lady

19 April 2013 | Nederland, Colijnsplaat

Vandaag komen Dave en Eve met de nacht Stenaline naar Nederland. Ze zijn op weg naar hun boot die in Frankrijk ligt. Gerrit zal ze alleen ontvangen want ik ben dan al weg naar het ziekenhuis om de hechtingen uit mijn voet te laten verwijderen en naar de kapper omdat mijn zoon Elco vandaag trouwt. Dave brengt Gerrit naar de trein in Goes. Gerrit zal met de trein en een taxi naar het stadhuis gaan. Ik heb nog wat dingen te doen in ons huis en moet in de middag de sleutel van het B&B ophalen. Leuk B&B, Hendricus in Hoofddorp!
Ik kom precies op tijd bij Rachelle aan om haar te helpen met de knoopjes op haar jurk, dat is best lastig en het lukte de ander dames niet. Elco en Zoë zien er ook prachtig uit. Na een mooie plechtigheid en een leuk feest hebben we heerlijk in het B&B geslapen. Er waren vandaag heel veel logistieke bewegingen. Er is uiteindelijk maar 1 ding fout gegaan. Ik had de sleutels na het feest aan Elco moeten geven.